DİYARBAKIR / SUR - Çarıklı Fabrika Ortaokulu

04123182001
Yeşilvadi Mahallesi Canlı Hayvan Borsası Karşısı SUR/DİYARBAKIR
Vizyon
ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ YENİLİKLERİ TAKİP ETMEK VE UYGULAMAK, BİLGİMİZİ VE ENERJİMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARINI ARTIRMAK İÇİN KULLANMAK, MESLEĞİMİZİ SEVGİ VE SAYGI ÇERÇEVESİNDE MESLEKTAŞLARIMIZLA İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE YÜRÜTMEK, BEN DEĞİL BİZ OLARAK HAREKET ETMEK, TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KENDİ ÇOCUKLARIMIZ OLARAK GÖRÜP ÖZVERİYLE ÇALIŞMAK, ÖĞRENCİLERİN BİREYSEL İHTİYACINI DİKKATE ALAN ÖĞRETME YÖNTEMLERİ GELİŞTİRMEK, ÖĞRENCİLERİMİZE YETENEKLERİNİ EN ÜST DÜZEYDE KULLANABİLECEKLERİOLANAKLARI SAĞLAMAK.
Misyon
Öğretim Şekli :İkili Öğretim-Sabah
Çarıklı Minibüsleri (Kalkış yeri Eskihal)
Servis bulunmamaktadır. Öğretmenlermiz kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Yeşil Vadi Mah.Çarıklı Mevkii Canlı Hayvan Borsası Karşısı SUR/DİYARBAKIR
İl Merkezine 7 Km